Alpackor till salu

Vi räknar med sju föl i år och behöver göra lite plats i hagarna genom att sälja några av våra vuxna djur. Det här är de tre sista vi säljer i år.(2020)

Vi har flera på vår försäljningssida samt vi har en grupp med tre ston varav två som är dräktiga som vi säljer för 60 000 kr + moms. Det är blir 12 000 kr styck när de två fölen har fötts. Det är alpackor av hög avelsklass som vi säljer för vad ett betesdjur normalt kostar. Först till kvarn för den som är intresserad. Skicka email för mer info om stona.

Vi avlar svarta alpackor och de vi säljer är ofta då vi inte tycker att de ger tillräckligt svarta föl eller så har vi 1-2 av deras avkommor. Är man inte lika insnöad på svarta alpackor som vi är så är det ofta ett riktigt fynd för den som letar efter kvalitetsalpackor. De flesta av våra alpackor är importerade eller har importerade föräldrar och har bland den bästa svarta genetiken som vi kunde få tag på i Europa.

Mer information finns på sidor om Försäljning.

Vi har A-status i TB programmet och det är viktigt att det följs om man vill hyra alpackorna. Tuberkulos finns i bland annat i Storbritannien och det är viktigt att vi inte får in det i Sverige.

Hör av er om ni har frågor: info@jagarbo.se eller 0723 100 330